Paardensupplementen die verder gaan dan aanvullen van tekorten

Ervaringen

Benieuwd naar de ervaringen met de supplementen van Heltie? Lees hieronder de ervaringen van verschillende gebruikers.
Heb je zelf een ervaring welke je met ons wil delen? Mail je recensie dan naar info@heltieanimal.com

Ervaring heltie horse hoef en vacht silicium

Danielle – Ervaring HELTIE Horse® Hoef & Vacht

Hij liep in het begin van het rijden stijf en zelfs af en toe kreupel. Na een dikke 2weken was dit al veel minder, en nu loopt hij vanaf het begin soepel en kreupelt hij niet meer.

Lees meer
04-12-2019
Ervaring HELTIE horse Cannabidol

Sofie – Ervaring HELTIE horse® Cannabidol

Mijn DA/bekapster zeer te spreken over de resultaten van jullie product en staan volledig achter mijn beslissing om het reguliere/chemische te vervangen door jullie natuurlijke product.

Lees meer
28-11-2019
Ervaring HELTIE horse Cannabidol

Jessica – Ervaring HELTIE horse® Cannabidol

Haar scherpheid is er nog wel maar haar uitspattingen zijn minder. Het geeft haar net dat stukje rust wat ze nodig heeft om goed te kunnen functioneren en ook de rust vind om mij te accepteren als hulp ipv lastpost.

Lees meer
21-11-2019
Ervaring HELTIE horse Cannabidol

Els – Ervaring HELTIE horse® Cannabidol

Het werkt echt rustgevend maar houd haar wel alert en gefocust op haar werk. Ik heb nu een hele rustige en kalme merrie in de omgang die nog wel zeer goed functioneert tijdens de arbeid.

Lees meer
19-11-2019
Ervaring HELTIE horse Cannabidol

Anita – Ervaring HELTIE horse® Cannabidol

Sinds ik HELTIE horse® Cannabidol heeft mijn paard geen allergische reacties meer op hooi en stofjes in de lucht. Ik was heel verbaast omdat ik al van alles had geprobeerd.

Lees meer
18-11-2019
Ervaring heltie horse luchtwegen pollenallergie

Elisha – Ervaring HELTIE horse® Luchtwegen (pollenallergie)

Ze schuurde veel minder met haar neus en werd minder snotterig. Ze stond weer rustig op het land en stal en ik kon weer fijn rijden.

Lees meer
10-04-2019
Ervaring heltie horse hoef en vacht silicium

Ashley – Ervaring HELTIE Horse® Hoef & Vacht

Ik ben erg tevreden met jullie product! Haar hoeven lijken een stuk sterker en brokkelen een stuk minder.

Lees meer
11-09-2018
heltie horse luchtwegen ervaring

Rinske – Ervaring HELTIE Horse® Luchtwegen

De Heltie Horse Luchtwegen-versie van jullie een wonderbaarlijk goede werking had voor mijn 19 jarige paard afgelopen winter (daar kan geen medicijn of ander middel tegenaan)

Lees meer
11-09-2018
Ervaring Heltie Horse Gewrichten

Mariska – Ervaring HELTIE Horse® Gewrichten

Sinds een maand of drie geven we haar HELTIE Horse® Gewrichten. Boven onze verwachting gingen we al snel verschil zien.

Lees meer
11-09-2018
ervaring heltie horse detox

Kersten – Ervaring HELTIE Horse® Lever & Nieren (detox)

Ik ben erg tevreden over de detox, Ymke heeft dit jaar (in tegenstelling tot voorgaande jaren) bijna niet geschuurd en heeft nu heeeeeeeeeeeeeeeeel lange manen.

Lees meer
11-09-2018
Ervaring Heltie Horse hoef en vacht

Cindy – Ervaring HELTIE Horse® Hoef & Vacht

De hoeven zijn veel minder brokkelig en wel mooi stevig. Heel erg bedankt Heltie Horse.
Ook onze andere pony krijgt het en die glimt als een spiegeltje.

Lees meer
11-09-2018
Ervaring Heltie Horse Stress

Fleur – Ervaring HELTIE Horse® Stress

Hij is super te rijden op wedstrijden. Ook ben ik een keertje zonder de Heltie Horse stress gestart en hij ging weer gelijk in de stop en vond van alles eng. Ik zou het zeker aanraden.

Lees meer
06-09-2018
Ervaring heltie horse lever en nieren detox

Tamara – Ervaring HELTIE horse® Lever & Nieren (detox)

Mijn paard is aan het genezen van hoefkanker en het gaat echt super goed nu. Vooral sinds de Heltie Horse Detox gaat de cel groei van gezond wel 4x zo hard

Lees meer
11-07-2018
Ervaring heltie horse hoef en vacht silicium

Yolanda – Ervaring HELTIE horse® Hoef & Vacht

Onze smid stond er versteld van, zelfs nu al een week zonder ijzers. Had dit nooit gedacht ik zweer erbij!

Lees meer
11-05-2018
Denise_aa_hoef_en_vacht

Denise – Ervaring HELTIE Horse® Hoef & Vacht

Wat een top spul! Mijn pony heeft weer onwijs mooie hoefjes!

Lees meer
07-03-2018
ervaring heltie horse spijsvertering

Myrre – Review HELTIE Horse® Spijsvertering

Ik heb al veel producten geprobeerd voor hem (o.a. Optima Fora), maar deze werkten vaak van kwaad tot erger of hij at het niet doordat het bv in een poedervorm werd gegeven. Toen kwam ik de Heltie Horse Spijsvertering tegen en dit sprak me aan.

Lees meer
15-02-2018
anuschka

Anuschka – Review HELTIE Horse® Stress

Het duurde een paar dagen voor ik verschil merkte, maar nu gaat het oefenen voor de galop al veel beter. We oefenen nu op een kleine volte en al gaat de galop niet altijd goed, ze schiet niet meteen in de stress en kan ik haar beter terug halen en opnieuw aangalopperen wat voorheen echt niet meer mogelijk was.

Lees meer
15-02-2018
Menu sluiten
Heltie